Case De Pariuri Asiatice

art

Added: 2018-02-02 Category: blogul

Case de pariuri asiatice

Bonusul va fi disponibil în contul tău imediat şi îl vei putea folosi pentru pariuri sportive sau chiar pentru a juca casino si diverse alte jocuri.

Acest lucru înseamnă că atât depunerea iniţială, cât şi bonusul trebuie folosite de 5 ori pentru pariere. Contul poate fi deschis la orice banca din Romania (este recomandat sa alegi banca cu cit mai mare deschidere intrenationala pentru a primi banii mai repede). De cele mai multe ori, cardul Visa este legat de contul d-voastra curect care in majoritatea cazurilor este in lei.

Wire-transferul (transferul) este una dintre modalitatile cele mai sigure pentru retrageri. Suma depusă, inclusiv bonusul, trebuie să fie rulată de patru ori (4x), în decursul a 180 de zile, la cotă de minim 1,70 (valabilă atât pentru pariurile simple, cât şi pentru pariurile combi), înainte ca retragere să poată fi solicitată. Bonusuri oferit de case de pariuri sportive online, biletul zilei la fotbal, pronosticuri sfaturi de pariere pentru pariori incepetor cu cote cea mai bun.

4 Aveti la dispozitie 30 de zile pentru a folosi Promo Cash din momentul creditarii acestuia in contul Promo Cash, daca Promo Cash nu este folosit in acest interval balanta Promo Cash va deveni zero. Oferta NU este valabila pentru bilete de pariu care contin mai multe pariuri (exemplu: 4 selectii pe care se pariaza 6 duble). Ce înseamnă asta: pariezi la două case cu cote diferite în aşa fel încât câştigul de la oricare să fie puţin mai mare decât costul total pentru amândouă, deci sigur.