Site De Pariuri Sportive


Scoruri Live

Când un copil avea păduchi, pe vremea mea, îl invidiau toți. Helsinki a fost, echipa un favorita în prima confruntare din Tara Galilor si totusi pur si simplu nu a fost ziua lor, în ciuda faptului cs au aratat mai bine si au avut mai multe sanse de a crea ocazii de gol. Acum vor trebui sa isi imbunatateasca jocul si sa se redreseze din infrangere cu scorul de 2-1 din partida tur daca doresc sa progreseze in runda urmatoare. Inseamna probabil ca nu isi pot permite sa recunoască un obiectiv, stiind cs atacurile lor nu sunt atat de concrete si amenintatoare.

Albastrii” de la Millwall, calificati in dauna lui Leeds, au adus cu ei, din sud-estul Londrei, circa 50.000 suporteri, cu inscrisul We fear no foe” pe tricourile oficiale ale Leilor”, in traducere Nu ne temem de inamici”, si cu scandarea Nimeni nu ne place dar noua nu ne pasa”. Pe metrou, ticsit, neinfricatii au pufnit in ras cand conductorul a explicat mersul de melc al garniturii prin faptul ca fanii lui Gillingham nu si-au retras caravanele de pe Wembley si e deranj”. Gillingham, un club vecin” din Kentul sud-estic, castigase sambata pe Wembley finala de promovare in liga a treia iar chibitii lui Millwall, printre care si conductorul, ii luau peste picior drept… pagani.

E un deadline de la Comisia Eeuropeana a Drepturilor Omului dar nu va fi respectat si se va obtine amanare. Este imposibil de suportat astfel de suma… Institutiile europene sunt mai degraba interesate de returnarea imprumuturilor pe care Romania le are la organismele financiare.

"A incercat sa-mi distruga increderea. Nu poti sa te comporti astfel cu un jucator si sa te astepti ca el sa fie fericit. Eram nefericit dar din respect pentru club nu am vorbit niciodata. Jucatorii si conducatorii clubului stiau cum ma simteam", a mentionat Bennayoun.

Pe tema structurilor secrete NATO, în Germania a avut loc un adevarat duel oficial între socialişti (la putere în anii `90) şi creştin-democraţi (CDU). Când primii au strigat în gura mare că este un ruşinos scandal national”, creştin-democraţii au răspuns că şi ei pot dovedi faptul că socialiştii, în frunte cu Willy Brandt, au luat parte la această conspiraţie a armatelor secrete”. De acuzaţii mascate a avut parte, mai recent, şi actualul cancelar german Angela Merkel. Când a vrut să reproşeze Statelor Unite că închisorile secrete, dar şi tratamentul prizonierilor de la Guantanamo sunt ilegale, administraţia Bush i-a răspuns imediat că este mai bine să păstreze tăcerea asupra acestor subiecte delicate, cu atât mai mult cu cât serviciile secrete germane au contribuit la declanşarea războiului din Irak.

DESCRIERE:DESCRIERE: este un site de jocuri online aparţinând Vista Gaming Online Limited şi este guvernat de reguli de securitate si siguranţă stricte. Compania este înregistrată în Anglia şi Wales. Operează sub regulamente şi legi aferente şi este situată în Londra. Este controlată şi impozabilă de către autorităţile din Marea Britanie.VistaBet oferă mare varietate de pariuri sportive pentru majoritatea sporturilor sale la cote foarte competitive.